top of page

Xsensible najaar 2024

We presenteren met trots de herfst/wintercollectie 2024. Deze collectie brengt een frisse wind met een reeks nieuwe modellen én een vernieuwde look van bestaande modellen. Uitsluitend ontworpen met een oog voor zowel comfort als esthetiek. In dit blog lichten we diverse items uit.


Nieuwe ontwerpen in de schijnwerpers

Deze collectie benadrukt onze toewijding aan innovatie en vakmanschap. Dankzij innovatieve technologieën en slimme accenten garanderen de schoenen ultiem loopcomfort bij iedere stap. De nieuwe ontwerpen combineren sportieve, futuristische elementen met een mix aan hoogwaardige materialen zoals Merino wol, suède en nubuckleer.


Helix

We introduceren sneaker Helix in onze Next Generation-collectie. Geïnspireerd door de futuristische voetgangersbrug in Singapore, combineert Helix rijke materialen met een eigentijds design. Met strakke lijnen, subtiele neusstrepen en organische patronen biedt deze sneaker een sportieve look. Verkrijgbaar in Old Silver, Emerald, Grey en Cognac, met Merino wollen voering voor het najaar, garandeert Helix ultiem comfort en stijl.

Tower

Comfort, kwaliteit en design komen samen in sneaker Tower. Deze hoge sneaker, een evolutie van bestseller Golden Gate, biedt ondersteuning en comfort. Het golvende lijnenspel en de handige binnenrits maken Tower zowel stijlvol als praktisch. Met ons innovatieve Stretchleer zorgt Tower voor de perfecte pasvorm.

Iconische modellen in een fris jasje

Ook eerder bewezen modellen spelen een belangrijke rol in de collectie. De iconische modellen zijn opnieuw beschikbaar, verrijkt met details zoals de zoolkleuren Soft Taupe en Soft Grey. Bestseller Milau keert terug in vier nieuwe kleurvarianten en biedt een uniek 3D-effect door het meerlaagse design. Ook de elegante suède Emilia booties, geïntroduceerd in het vorige seizoen, zijn terug met nonchalante accenten, waaronder een variant met wollige veters. Ideaal voor koude dagen.


Emilia

De Emilia booties, geïntroduceerd in seizoen FW23, zijn al onmisbaar in onze najaarscollectie. Deze elegante veterlaarsjes combineren stijl en functionaliteit met een nauwsluitende pasvorm, zacht suède, en Stretchwalker balanstechnologie voor optimaal loopcomfort. Verkrijgbaar in drie unieke uitvoeringen, waaronder een opvallende variant met wollige veters, zijn ze perfect voor de koudere dagen.

Milau

Dit najaar keert Milau terug in vier veelbelovende varianten: Bronze, Taupe Combi, Petrol Metallic en Black Combi. De baanbrekende Next Generation zool biedt ultieme ondersteuning, terwijl het meerlaagse design een uniek 3D-effect creëert. Slimme details zoals handige pull straps verhogen het comfort, en de optimale pasvorm zorgt ervoor dat de schoen als gegoten zit.

Gouden Schoen award 2024

We zijn een toonaangevend merk op het gebied van schoeninnovatie. Deze erkenning is dit jaar opnieuw bevestigd met het winnen van de prestigieuze Gouden Schoen dankzij het Next Generation sneakermodel, Golden Gate. Het succes van deze bekroonde sneaker onderstreept onze voortdurende inzet voor perfectie en comfort.


Golden Gaten Lady

Dit najaar is de iconische Golden Gate sneaker verkrijgbaar in zeven uitvoeringen, elk met een uniek karakter. Bij al deze varianten komen geavanceerde technologieën en gestroomlijnd design samen. Deze sneaker is dit najaar beschikbaar in twee nieuwe zoolkleuren: Soft Taupe en Soft Grey.


Bekijk najaarscollectie ‘24 nu in de winkels

Ontdek de veelzijdigheid van de najaarscollectie in onze winkel.

2 Comments


Hallo ik zoek instappers voor dagelijks gebruik. Maar 47 maar wat is jullie tip voor mij. Zware botten(dik) 145 kg. Heb slijtage van ruggenwervels en echt veel pijn aanvallen. Hebben jullie in voorraad iets geschikts voor mij wat eventueel morgen beschikbaar is om te plassen enz.

Graag zie ik enkele modellen incl ongeveer prijs. Dan kom ik eventueel morgenochtend langs.

Mvg

Gerard Zwake

Leggerstraat 10

7891KX Klazienaveen

0618809425

Like
Replying to

Om te PASSEN 😂😂

Like
bottom of page